Doğunun Nabzı | Doğunun Nabzı Burada Atıyor ®
Reklam
Vatandaşlar Partilerin Vaatlerini Yorumladı 22/04/2015

Vatandaşlar Partilerin Vaatlerini Yorumladı

Haziran ayında yapılacak genel seçimler öncesinde partiler vaatlerini açıkladı. Diyarbakırlı seçmenler, seçime girecek partilerin vaatlerini yorumladı.
Genel seçimlere az bir süre kala partiler seçim vaatlerini bir bir açıklamaya başladı. Diyarbakır’da bazı vatandaşlar, partilerin vaatlerini olumlu karşılarken, bazıları da eleştiride bulundu. Vatandaşlardan Mehmet Cantürk, seçimlerde Türkiye’nin kazanmasını arzuladıklarını söyledi. Cantürk, "Huzur içinde yaşamak istiyoruz. Suriye gibi bir savaş Allah bize göstermesin. Partilerin vaatlerindeki kaynakları nereden getireceklerini merak ediyorum. İnsanlara maaş vaadinde bulunanlar bunu nasıl yapacak. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) bu tür vaatlerde bulunursa yerine getirebilir. İktidar olduğu için emeklilere ve askeri ücret alanların maaşlarında iyileşme yapabilir" dedi.
Hevidar Bektaş ise hiçbir partinin vaadine inanmadığı dile getirerek, "Her parti seçim öncesi aynı şeyleri söyler. Artık bunlara aşina olduk. Seçimden sonra hiç kimseyi göremiyoruz. Herkes halkın içindeymiş gibi görünüyor. Destekler veriliyor ama seçim bittikten sonra ortalıkta kimse kalmıyor" diye konuştu.
Gülistan Ateş de partilerin vaatlerini gerçek bulmadığı belirterek, HDP’nin barajı aşmasının her şeyi değiştireceğine inandığını söyledi. İHA

Bu haber 1071 kez okundu.
Facebook Yorumları