Doğunun Nabzı | Doğunun Nabzı Burada Atıyor ®
Reklam
Tümsiad’tan Seçim Değerlendirmesi 15/06/2015

Tümsiad’tan Seçim Değerlendirmesi

Yoğun ve tempolu geçen bir seçim sürecinin sonunda halkımız 7 Haziran`da demokratik hakkını kullanarak, özgür iradesi ile kendisini yönetecek olan Parlamentoyu seçmiştir. Seçimlere katılımın yüksek olması, halkımızın iradesini sandığa yansıtma ve geleceğini inşa etme konusundaki kararlılığın bir göstergesidir diye düşünüyoruz. Ortaya çıkan bu tablonun ülkemiz ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Seçim sonuçlarına göre halkımız hiçbir siyasi partiye tek başına hükümet kuracak çoğunluğu vermemiş, seçilmiş olan tüm parti yöneticilerine demokrasinin gereği olan uzlaşma kültürü ile hareket ederek ülkemizin ali menfaatleri etrafında bir araya gelmeleri ve ortak akıl ile hareket ederek var olan istikrar ve büyümenin bozulmadan, duraksamadan devamı yönünde açık bir irade ortaya koymuştur. Bu mesajın tüm siyasi partiler tarafından sorumluluk bilinci ile anlaşılmış olduğuna ve bu yönde gereğinin yapılacağına inanıyoruz.

Geldiğimiz noktada ülke olarak bugüne kadar elde ettiğimiz tüm kazanımlarımızın, sahip olduğumuz ekonomik istikrar ve büyümenin bundan sonra da aynı şekilde devamı yönünde tüm partilerimizin ülkemizi yönetecek dirayetli bir hükümet kurulması için sorumluluk almaları tüm kamuoyunun beklentisidir.

Bu haber 1270 kez okundu.
Facebook Yorumları