Doğunun Nabzı | Doğunun Nabzı Burada Atıyor ®
Reklam
Tümsiad’tan Ramazan Ayı Mesajı 17/06/2015

Tümsiad’tan Ramazan Ayı Mesajı

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) ŞUBE Başkanı Nezir YEŞİLYURT, on bir ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı.


YEŞİLYURT, mesajında, Müslüman âlemi tarafından büyük özlemle beklenen Ramazanın tüm bereketiyle yüreklere mutluluk ve manevi coşkular getirmesi temennisinde bulundu. İnsanların hem ibadetlerini daha yoğun olarak yerine getirdikleri hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlayarak daha çok yardım eli uzattıkları bu ayın paylaşma ve dayanışmaya vesile olan müstesna bir zaman dilimi olduğunu belirten YEŞİLYURT, mesajına şöyle devam etti:
“İnsanlar arasında toplumsal dengenin sağlandığı bu müstesna günler, zengin ile fakir arasında bir köprü kurulduğu değerli zamanlardır. Karşılıklı hoşgörünün, güvenin, dayanışmanın ve yardımlaşmanın olduğu yerde huzur vardır, barış vardır. Ramazan ayının insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesinde büyük katkısı vardır. Toplum olarak bizi biz yapan güzel değerlerimiz ve geleneklerimiz ramazan ayında yenilenir ve kuvvetlenir.”. Bu vesileyle tüm Batmanlıların mübarek ramazan ayını kutluyor, bu mübarek ayın memleketimiz başta olmak üzere tüm İslam âlemine huzur, barış ve mutluluk getirmesini, hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Bu haber 1511 kez okundu.
Facebook Yorumları