Doğunun Nabzı | Doğunun Nabzı Burada Atıyor ®
Reklam
Televizyon Binasında Yangın 31/08/2015

Televizyon Binasında Yangın

Batman’ın yerel ve ulusal uydu üzerinden yayın yapan bir televizyonunda gece saat 23:00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangın 400 bin TL civarında maddi hasara neden oldu.
Batman’ın Ziya Gökalp mahallesindeki bir televizyon binasında 23.30 sularında yangın çıktı. Televizyon binasının ikinci katındaki ana kumanda ve stüdyo merkezinde çıkan yangın kısa sürede alev topuna dönüştü. Yangın çıktığını gören televizyon çalışanları itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri bir saat süren çalışmayla yangını kontrol altına aldı. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı. Bir terör saldırısı ihtimaline karşı Batman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ile Özel Harekât ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.
MADDİ ZARAR YAKLAŞIK 400 BİN LİRA
Olayla ilgili bilgi veren televizyonun sorumlu müdürü Nasır Sevim, yaptığı açıklamada yangının neden çıktığını bilmediklerini söyledi.
Yapılacak inceleme sonucunda yangın nedeninin oraya çıkacağını ifade eden Sevim, "İlgili arkadaşlar gelip bakacak. Televizyon yayın yapamayacak duruma geldi. Stüdyo, ana kumanda, reji bölümü tamamen yandı. Yangının bir kundaklama veya farklı bir şey mi belli olduğu zaman ilgili birimlere gerekli bilgilendirmeyi yaparız. Ölen ya da yaralanan yok. Maddi hasar şimdilik 400 bin lira civarında" diye konuştu.
Televizyon binasında çıkan yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber 1176 kez okundu.
Facebook Yorumları