Doğunun Nabzı | Doğunun Nabzı Burada Atıyor ®
Reklam
Selahattin Demirtaş'tan gündeme dair açıklamalar 31/07/2015

Selahattin Demirtaş\'tan gündeme dair açıklamalar

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki çeşitli illerden gelen Esnaf ve Sanatkarlar Birliği başkanlarını, TBMM HDP Grup Yönetim Salonu'nda kabul etti.

Ziyarete gelen başkanların elini tek tek sıkan Demirtaş, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

SİLAHLI EYLEMLERİ DURDURUN ÇAĞRISI GELMEDİ
Son günlerde yaşanan terör olaylarından sonra herkes Demirtaş'tan PKK'ya silahlı eylemleri bırakması yönünde bir açıklama bekliyordu. Ancak Demirtaş'tan bu yönde bir açıklama gelmedi.

ARAÇ YAKMAYI BIRAKIN ÇAĞRISI YAPTI
HDP Eş Başkanı, yaşanan araç ve iş makinesi yakmalarını doğru bulmadıklarını söyledi. Demirtaş, yakılan araçlardan dolayı kendilerinin zarar gördüğünü söyledi.


"DERHAL DURDURULMASI LAZIM"

Demirtaş'ın konuşmasından satır başları;

Zaman zaman bölgeden araç yakma, iş yeri veya iş makinesi yakma haberleri de alıyoruz. Bunların hiçbirini asla doğru bulmadığımızı, tasvip etmediğimizi belirtmek istiyoruz. Yakılan araçlar bizim araçlarımızdır. Yakılan iş makineleri bizim iş makinelerimizdir. Bunun derhal mazeretsiz bir şekilde durdurulması lazım. Bununla ancak bizler zarar görüyoruz.

Başka kimse zarar görmüyor. Halkın malıdır, mülküdür. Zar zor krediyle, borçla, harçla insanların aldığı kamyonudur, traktörüdür, iş makinesidir. Bunların hiç kimseye yarar getirmediğini görmek ve buna göre tutum almak lazım.

 

AKTÜEL

Bu haber 1253 kez okundu.
Facebook Yorumları