Doğunun Nabzı | Doğunun Nabzı Burada Atıyor ®
Reklam
Paralel'Den yeni algı operasyonu 12/07/2015

Paralel\'Den yeni algı operasyonu

Okyanus Medyası, Ak Parti içindeki muhafazakar isimler ve Kürt kökenli milletvekillerini itibarsızlaştırmak için yeni bir algı operasyonu başlattı. Zaman Gazetesi imzalı yeni algı operasyonuna Hürriyet ve HDP'li Altan Tan'dan da büyük destek geldi.

 

Okyanus medyasının pararelel yayın organlarından olan Zaman Gazetesinin iki yazarı, Mümtazer Türkene ve Ali Bulaç yeni bir polemiğin fitilini ateşledi.

Türköne 'Devletin İslamcıları' başlığıyla kaleme aldığı yazısında muhafazakar camiadan bazı isimlerin ajanlık yaptığını iddia etti. Ali Bulaç ise bir gün sonra kaleme aldığı 'Neden devletin islamcısı olmadım' başlıklı yazısında 70'li yıllarda polisin kendisine ''Devlete çalış ajanlık yap' teklifinde bulunduğunu iddia etti. Kendisinin bunu kabul etmediğini yazan Bulaç'a göre muhafazakar camiadan bir çok isim ajanlık yaparak yükseldi.

Muhafazakar kesimi hedef alan iddiasında bir gün sonraki yazısında bir adım daha ileri giden Bulaç, ajanlık iddialarının kapsamını genişletti. Bu iddialara büyük destek seçim döneminde paralel medyanın destek verdiği HDP'den geldi. HDP'li Altan Tan Hakan Fidan'a çağrıda bulunarak devlete çalışan muhafazakarları ve Kürt kökenlileri açıklaması çağrısında bulundu. Algı operasyonuna diğer bir destek de Okyanus Medyasının önemli yayın organı Hürriyet'ten geldi. Taha Akyol Hürriyet Gazetesi'ndeki 'İslamcılık nereye' başlıklı yazısında algı operasyonuna destek verdi. AKTÜEL

Bu haber 988 kez okundu.
Facebook Yorumları