Doğunun Nabzı | Doğunun Nabzı Burada Atıyor ®
Reklam
Diyarbakır Polisi Uygulamaları Sıklaştırdı 06/07/2015

Diyarbakır Polisi Uygulamaları Sıklaştırdı

Diyarbakır’ın merkez Kaypınar ilçesinde özel harekat polislerinin desteğiyle yapılan asayiş ve huzur uygulamasında polis ekipleri vatandaşlara güven verirken, suçlulara da göz açtırmadı. Uygulamalar neticesinde ilçede bulunan bütün iş yerleri denetlenirken, uygulamaya takılan vatandaşların kimlikleri kontrol edilip, şüpheli araçlar ise didik didik arandı.
Halkın huzur ve güveni için çalışmalar yürüten Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, özel harekat polislerinin desteğiyle Bağlar, Sur, Yenişehir ilçelerinde yapılan yapılan uygulamaların ardından Kayapınar ilçesinde de operasyon yaptı. Ekipler Kayapınar ilçesinde bulunan ara sokaklar ve anne caddeler üzerinde asayiş uygulaması yaparak huzur bozucu eylemlere karşı tedbir aldı.
Özellikle ara sokaklarda bulunan iş yerlerini didik didik arayan polis ekipleri, şüpheli buldukları çok sayıda kişinin üstünü arayarak GBT sorgulaması yaptırdı. Çok sayıda polisin katıldığı uygulamada polis ekipleri şüpheli gördüğü 2 kişinin kimlik bilgilerini sorgularken, şahısların yoklama kaçağı olduğu tespit edildiği için gözaltına alınarak ilgili birimlere teslim edildi.
Uygulamaların kentin çeşitli noktalarında da yapıldığı belirtilirken, halkın huzur ve güvenliği için, vatandaşların mal ve emniyetine yönelik oluşabilecek tehlikeleri önlemek maksadıyla bu tür uygulamaların aralıksız süreceği bildirildi. Uygulamalar gece saat 03.00’a kadar devam etti.İHA

Bu haber 1100 kez okundu.
Facebook Yorumları