Doğunun Nabzı | Doğunun Nabzı Burada Atıyor ®
Reklam
Bir köy yasta! 14/05/2015

Bir köy yasta!

KARS- Ardahan karayolunda hasta ziyaretinden dönerken meydana gelen trafik kazasında ölen 6 kişi gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Kaza, 12 Mayıs günü Kars'ın Susuz İlçesi ile Ardahan arasındaki karayolunun 14'üncü kilometresi Kırkpınar Mevkii'nde meydana geldi. Yağışlı havada kayganlaşan yolda Erkan Tikicileri yönetimindeki 25 FL 520 otomobil ile Necdet Koç'un kullandığı 75 AC 980 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Bir öğrenci servisinin de karıştığı kazada 6 kişi ölürken 12'si öğrenci 19 kişi de yaralandı.

Kars Devlet Hastanesinden bir hasta ziyaretinden dönerken geçirdikleri kazada ölen aynı aileden Necdet Koç (30), Halime Koç (44), Mikail Şit (55), Eylem Şit (28), Naciye Şit (45) ve minik Emirhan Şit'in (3) cenazeleri merkeze bağlı Bayramoğlu Köyüne getirildi. Cenazeye AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, milletvekili adayları ve köylüler katıldı. Müftü Aytekin Yılmaz, ölenler için tek tek cenaze namazı kıldırdı. Cenaze namazının ardından ölenler köy mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.
Deniz BAŞLI/ARDAHAN, (DHA)

 

Bu haber 1978 kez okundu.
Facebook Yorumları