Doğunun Nabzı | Doğunun Nabzı Burada Atıyor ®
Reklam
Batman SGK İl Müdürlüğünde tayini çıkan personellere veda yemeği programı düzenlendi 17/06/2015

Batman SGK İl Müdürlüğünde tayini çıkan personellere veda yemeği programı düzenlendi

 

Batman Sgk İl Müdürlüğünde görev süresini tamamlayarak başka illere tayin olan personellere bir  veda yemeği programını düzenlendi.

İl Müdür Yardımcısı Bayram ÖZER’in tayini İzmir’e Kurumda çok başarılı ve sevilen MemurlardanSedat BOZDOĞAN’ın tayini Diyarbakır’a ve Ruhiye UYSAL’daAnkara’ya   tayinleri çıktı.

Veda yemeğinde bir konuşma yapan İl Müdürü Alaettin ÖKTEN;Hiçbir makam ve mevki, Hiçbir görev,hiçbir insana daimi olmadığını, "Geleceksiniz, gideceksiniz.” Önemli olan arkanızda Şerefle anılabileceğiniz işler bırakabilmektir. İsminizi adınızı bırakabilmektir. İnanıyorumki bu arkadaşlar bunu başarabilmişlerdir.

Arkadaşlarımızla çalıştığım süre zarfında gördüğüm kadarıyla bu kısa çalışma süresi içerisinde örnek davranışlarıyla işlerinde azim  ve şevkle gösterdikleri başarılı çalışmalarıyla bizlerde çok güzel izlenimler bıraktıklarını,Bundan dolayı da ayrıca kendilerine teşekkür ediyorum dedi ve beraber çalıştığımız süre zarfında iş yoğunluğumuzdan dolayı istemeyerekte olsa eğer arkadaşlarımınkalbini kırmışsam onlardan özür diliyorum ve kendilerinden helallik diliyorum,Benimde bir hakkım oldu ise bende hakkımı  helal ediyorum ve yeni atanmış oldukları görev yerlerindende başarılarının devamını diliyorum dedi.

İl Müdürü Alaettin ÖKTEN Daha sonra tayini çıkan personellerebaşarılı çalışmalarından dolayı birer adet teşekkür plaketi verdi.   

Bu haber 1804 kez okundu.
Facebook Yorumları