Doğunun Nabzı | Doğunun Nabzı Burada Atıyor ®
Reklam
Bağımsız Milletvekili Adayı Gök: Biz Sistemin Alternatifiyiz 02/06/2015

Bağımsız Milletvekili Adayı Gök: Biz Sistemin Alternatifiyiz

Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök, Batman'da yayın yapan 4 radyoda ortak yayınlanan "Seçim Gündem" adlı programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gök, çözüm süreci, Kürt sorunu, Batman'ın sorunları, destek ve katılımlar konusu, seçim barajı ve seçim beyannamesi gibi konularda önemli değerlendirmelerde bulundu.

Bağımsız aday Gök, Batman Süper FM'de yapılan ve Gençlik FM, Batman FM ve Radyo Yüksel'de ortak yayınlanan "Seçim Gündem" programında soruları cevaplandırdı. Saat 15.30-16.30 arasında yayınlanan programı Batman'da 4 yerel radyo ortak yayınla kitlelerine ulaştırdı. Osman Seyrek'in sunduğu ve bir saatten fazla süren "Seçim Gündem" programında bağımsız aday Aydın Gök, dinleyicilerden gelen soruları da cevaplandırdı.

Seçimlere parti olarak girmek istediklerini ancak baraj sorunundan 9 ilde bağımsız adaylarla girme kararı aldıklarını belirten Gök, "Şayet parti olarak seçimlere girseydik birçok bölgede aday gösterirdik. Ancak baraj engeline takıldık ve 9 ilde girme kararı aldık" dedi.

"BATMAN SAHİPSİZDİR"

Batman'ın sorunları ile ilgili olarak, "Batmanımız üç dönemdir ne milletvekillerinden ne yerel yönetimden nede hükümetten bir hizmet görmemiştir. Hangi vatandaşımıza derdini soruyorsak işsizlikten bahsediyorlar. Diğeri de can, mal ve nesil emniyetidir. Bu konulardan muzdaripler. Gerçekten de en önemli meselelerimiz de bunlardır. Bir yerde zaten can ve mal emniyeti yoksa huzurda olmayacaktır. Dolayısıyla insanların bütçeleri, kasaları ne kadar doluda olsa o insan orada mutlu ve huzurlu olmaz. Batman yüzde 23 işsizlik oranı ile ilk sıralarda. Biz batmanımız için diyoruz ki nasıl ki siyasi olarak bu bölge yıllarca inkar, ihmal ve mağdur edilmişse maddi olarakta mağdur edilmiştir. Bizim bu sorunlar karşısında ki önerilerimiz devlet bizzat kendi eliyle bu bölgeye pozitif ayrımcılık yapması lazımdır ve istihdamı bizzat devlet yapmalıdır. Devlet başta Batman'a sonrada bu bölgeye kendi eliyle fabrikalar açmalıdır. " ifadelerine yer verdi.

Gök son olarak Batmanlıların ve tüm Müslümanların Berat kandilini kutlayarak Kürtçe, Türkçe ve Arapça olarak dinleyicileri selamladı.

Bu haber 1210 kez okundu.
Facebook Yorumları