Doğunun Nabzı | Doğunun Nabzı Burada Atıyor ®
Reklam
'Ben alışılmış Cumhurbaşkanı değilim' 17/08/2015

\'Ben alışılmış Cumhurbaşkanı değilim\'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dün Rize'de Çayeli ve Büyükköy ilçelerinde halka hitap etti. Erdoğan şöyle konuştu: 

HEP BİRLİKTE TÜRKİYE'YİZ: Terörle olan mücadelemiz amansız devam edecek. Biz 78 milyonuyla biriz, iriyiz, diriyiz kardeşiz ve hep birlikte Türkiye'yiz. 

GÜCÜMÜZÜ TEST ETMEYİN: Bu mücadelenin maalesef böyle bir bedeli de oluyor. Türkiye artık gücü kıskanılan bir ülke. Ama gücünü de kimse test etmeye kalkmasın, bedelini ağır öder. Kimse bize siyasi milliyetçilik, siyasi ırkçılık yapmasın. Bunu yapanlar kaybedecek.

ATAMAYLA GELMEDİM: Birileri çıkıp şunu söyleyebiliyor; Beştepe yasal çizgileri içerisine çekilsin. Ben gayriyasal mı çalışıyorum? Şunu bilmeleri lazım; ben atamayla gelmedim. Halkımın verdiği yetkiyi sonuna kadar kullanırım. 'Sussun, otursun konuşmasın' deniliyorsa ben alışılmış Cumhurbaşkanı değilim. Olması gereken neyse onu yapmaya mecburum. 

KÜRTLERE SESLENDİ: Birileri gücünü YPG'den, PKK'dan alıyormuş. Kürt kardeşlerimin onların samimiyetini istismar edenlere gereken dersi vermesi gerekir.

KARAR HAFTASI: (Koalisyon görüşmeleri) Başbakan 1'inci görüşmesini yaptı şimdi 2'nci görüşmesini yapıyor. Temennim odur ki önümüzdeki hafta karar haftası olacaktır. 

İNLERİNDEN ALACAĞIZ: (Firari savcılar) 17-25 Aralık olayları, yurtdışı seyahatim. O zaman benim için kaçtı diyenler şimdi Gürcistan'a kaçtı, oradan Ermenistan'a kaçtı, oradan da Almanya'ya... İnlerine girip onları da alıp geleceğiz. AKTÜEL

Bu haber 1256 kez okundu.
Facebook Yorumları