Doğunun Nabzı | Doğunun Nabzı Burada Atıyor ®
Reklam
Tüm-İş Konfederasyonu İftarda Buluştu 30/05/2019

Tüm-İş Konfederasyonu İftarda Buluştu

Yoğun ilgi gören iftar yemeğinde, Tüm iş Konfederasyonu İstanbul Başkanı Adil Seyhan, Konfederasyonun hedeflerinden bahsetti. Seyhan, iftara katılan davetlilere, konfederasyonun yeni amaçlarını aktardı. Verilen iftarda konfederasyon üyeleri ve yakınları ile iş adamları da yer aldı.

 

Tüm iş Konfederasyonu İstanbul Başkanı Adil Seyhan, Tüm İş Konfederasyonu olarak, birçok işsizin yanında olduklarını, bu zaman kadar birçok yardımlarda bulunduklarını ve hedeflerinin Türkiye genelinde birçok ilçede de faaliyet göstermeye gayret ettiklerini söyledi. Seyhan, aynı zamanda Konfederasyonun bütün işçi kardeşlerinin yanında olduğunu, onlara hukuki maddi ve manevi destek sağlamaya çalıştıklarını, hayatlarında daha çok kendilerini emin hissetmelerini amaçladıklarını ifade etti.

 

Bu zamana kadar yaptıkları çalışmalar ile birçok işçi kardeşine destek verdiklerini belirten Adil Seyhan, yine aynı doğrultuda gelecekte bunu birçok il ve ilçeye yaymaya çalıştıklarını, hedeflerinin daha güzel bir birliktelik olduğunu açıkladı.

 

 

Bu haber 1387 kez okundu.
Facebook Yorumları