Doğunun Nabzı | Doğunun Nabzı Burada Atıyor ®
Reklam
BATMANLI, BAŞARILI BÜROKRAT HEMŞEHRİMİZ AHMET YILDIZ HUKUK MÜCADELESİNİ KAZANDI... 24/11/2019

BATMANLI, BAŞARILI BÜROKRAT HEMŞEHRİMİZ AHMET YILDIZ HUKUK MÜCADELESİNİ KAZANDI...

Yirmi aylık görev süresince Siirt Afad tarihindeki en büyük başarılara imza atarak; 4 Adet 4X4 Araç 1 Adet Otobüs, Hizmet binası tahsisi, Döşeme Demirbaş, Jeneratör, Makine Teçhizat ve Ekipmanların yanı sıra yine göreve gelir gelmez her yıl bir çok Siirtli hemşehrimizin canını yakan Botan Çayında önlem almak için kolları sıvadı ve boğulmaları önlemek için bir çok önemli çalışmaya imza attı. Bu kapsamda Botan Çayında 16 Km'lik alanda 5 adet Siren Sistemi ile birlikte üç dilde Anons Sistemi ve yaz aylarında olmak üzere 6 aylık hizmet alımı kapsamında Motorize Ekip uygulaması ile boğulmaların önüne geçip 2 yıllık görev süresince hiç bir boğulma olayı yaşanmadı.
 
Bu denli çalışkan, katma değer üreten ve başarılı bir Bürokrat olan hemşehrimiz Ahmet YILDIZ Bakanlıkta bu gibi başarılı bürokratlarına sahip çıkar ve harcamaz. 
Zira,  PTT ve Türk Telekom'da; Muhasebe Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Kontrolörü, SGK'da İl Müdür Yardımcısı ve en son Siirt Afad İl Müdürü olarak görev yapan ve bu anlamda;
Dört farklı Kurumda İdarecilik yapan ve her bir kurumun farklı mevzuata sahip olmasına karşın, her birinde başarı hikayeleri olan Bürokrat Ahmet YILDIZ üç yıla yakın verdiği hukuk mücadelesini; Yerel Mahkemenin kararının Kaldırılmasına, Tesis Edilen İşlemin İptaline, Yoksun kaldığı parasal hakların yasal faizi ile iadesine şeklinde davayı kazanarak, önümüzdeki günlerde göreve başlayacağı öğrenildi. 
 
İlimizin yetiştirdiği Liyakat Ehliyet ve Çalışkan BÜROKRATIMIZ, HEMŞEHRİMİZ'e Hayırlı olsun der, çalışmalarında  başarılar diliyoruz...

Bu haber 1288 kez okundu.
Facebook Yorumları