Doğunun Nabzı | Doğunun Nabzı Burada Atıyor ®

Çözüm İlkokulu & Anasınıfı

Gültepe Mahallesi 4329 Sokak No:25 Tilmerç Toki Merkez/Batman
Tel: 0488 221 20 01 Cep: 0532 443 66 95
Üye
Çözüm İlkokulu & Anasınıfı
1441034890_7.jpg

Yetkili Adı
: Rıdvan SEVİM
Adres
: Gültepe Mahallesi 4329 Sokak No:25 Tilmerç Toki
Şehir/İlçe
:

Batman / Merkez

Telefon
: 0488 221 20 01
Cep Tel
: 0532 443 66 95
Faks
:
Sektörler
: Okullar , Kurs ve Dershaneler
Email
: sevim.ridvan@gmail.com
Web
:
Facebook
:
 
 
 
 
 
Puan: 4 /5)
(6 kez oylandı.)
Özel mesaj Özel mesaj
Bu firma toplamda 207641 kez ziyaret edildi.
Hakkımızda

İlke ve değerlerimiz

 

•Dürüstlük

Çözüm olarak birbirimize ve paydaşlarımıza asla yalan söylemeyiz. Hiçbir koşulda aldatmayız. Gerçekleştiremeyeceğimiz vaatlerde bulunmayız. Söz verdiğimiz zaman sözümüzde, söz verdiğimiz şekilde dururuz. Herhangi bir nedenle bunu başaramazsak gereğini yaparız.

 

•Yenilikçilik

Çağa uyum sağlamak, başarıya odaklanarak sektörde öncü olmak ve sektördeki boşlukları görüp yapılmayanı yapmak için yeni ve farklı ne yapabiliriz sorularını kendimize sürekli sorarız. Bunun için rakiplerimizi sürekli takip ederiz. Bulduğumuz cevapları hayata geçirmek adına gerekeni yaparız. Yenilikçiliğimizin en temel dinamiği ortak aklı kullanma alışkanlığımızdır.

 

•Hakkaniyet

Temel ilkemiz her türlü haksız kazançtan uzak durmak ve kazancımızın içinde hak edilmeyen paranın olmamasıdır. Çalışmalarımızda genel ahlaki değerleri esas alır ve kurum olarak yasal yükümlülüklere uyarız.

 

•Açıklık ve Şeffaflık

Çözüm, kendi sektöründe önemli ve sektörüne yön veren bir markadır. Yaptığımız her işi bu konumumuzun farkında olarak yaparız. Çalışanlarımızın ve yöneticilerimizin Çözüm’e inanmasını bunu öğrenci ve velilerimize hissettirmesini önemser, sizlerin markamıza olan güvenine değer veririz.

 

•İşini severek yapmak

Çözüm’de çalışanlar işini severek yapar. Herkes kuruma verdiğinin karşılığını almanın yanı sıra başarıya ve topluma faydalı bir iş yapmanın manevi tatminini de yaşar ve huzurlu bir ortamda işinin sahibi olarak çalışır.

 

 

Facebook Yorumları